Nederlands Frans Engels
Prachtige natuur en cultuur dichtbij Limoges

De omgeving

Onze accomodatie is gelegen in het typisch franse dorpje St laurent sur gorre, in de regio Limousin (departement Haute Vienne).

Op 35 minuten rijden vanaf de snelweg A20 (Limoges) lenen onze 2 accomodaties zich niet alleen voor een heerlijke ontspannen vakantie maar zijn ze ook uitermate geschikt voor uw overnachting op doorreis naar het zuiden.

Omgeving
Omgeving
Mooie stad

Limoges

In het gezellige dorpje vindt u op loopafstand alles wat u nodig heeft, zoals ...

2 rasechte franse bakkertjes voor elke dag uw verse stokbrood en croissants, een slager, een goed uitgeruste supermarkt, een restaurant, een bank, een postagenschap, een Office de tourisme, een bar/tabac, een tabac/presse, een kapsalon, een huisarts, een apotheek en een plan d’eau met 2 meertjes waar u heerlijk (met de hond) kunt wandelen ... of een hengeltje kunt uitgooien.

Omgeving
Mooie natuur

Bossen en rivieren

In de omgeving van st Laurent sur Gorre vindt u een keur aan activiteiten...

U kunt er fietsen, wandelen, paardrijden, golfen, tennissen, zwemmen en kanovaren.

Op zoek gaan naar tweedehands spulletjes bij de talrijke Brocantes en Vides greniers in de omgeving.

Omgeving
Op stap met de

Kinderen

Voor de kinderen vindt u in de omgeving o.a. een avonturenpark (Aventure Parc), een klimpark (Tarz en arbre), een dierentuin (Parc Zoo du Reynou), een tochtje op een ezel bij Ane et Carotte.

Omgeving
Waant u zich in de Franse

Cultuur

Het sfeervolle dorp Rochechouart met zijn adembenemende kasteel. Het indrukwekkende oorlogsmonument Oradour sur Glane. In het museumdorpje Montrol-Sénard waant u zich in begin vorige eeuw. De hoofdstad van de Limousin - Limoges - bekend om zijn porselein. Het fascinerende Futuroscope op 150 km.

Uitstapjes

Naast bovenstaande uitstapjes kunnen we nog wel even doorgaan. Werkelijk veel teveel om hier allemaal op te noemen. Het Office de tourisme en wijzelf geven u graag alle informatie/folders zodat u op uw gemak kunt kijken en kiezen.